Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? - Reinhard Bonnke

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Patmos Records
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. június 25.
Menny.:db

Leírás

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni. 
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 22.
Elképesztő aktuális, inspiráló, a Szent Szellemtől ihletett írás, mely ráébreszt, hogy mennyi mindent szokásból, esetleg vallásos módon teszünk egy-egy istentiszteleten, és mennyire fontos, hogy a Szent Szellem legyen jelen és nyilvánuljon meg az alkalmainkon. Az Ő személye kulcsfontosságú ezekben az időkben és a gyülekezetekben. Számomra nagyon motiváló, felébresztő, gyakorlatias és hatalmas áldás volt a könyv olvasása. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Paraméterek

Eredeti cím Holy Spirit. Are We Flammable or Fireproof?
Kiadás dátuma 2017-11-15
Oldalszám 213
Nyelv magyar
Kötés Puha kötés