Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mit gondoljunk a házasságról?

Ár:
650 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Evangéliumi
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2020. december 03.
Menny.:db

Leírás

„Férfivá és nővé teremtette őket.” Két évezreden keresztül a keresztyénség egyöntetű véleménye az volt, hogy a házasságot egy nő és egy férfi alkotja.
 
A Biblia álláspontja a házasságról nem zavaros vagy homályos, hanem teljes mértékben egyértelmű és világos. Miért olyan nehéz mégis erről a témáról beszélni?
 
Manapság az azonos neműek kapcsolatát pártolók megkísérlik megszerezni a házasság státuszát az azonos nemű párok számára, és annak elfogadását mindenkitől, még a keresztyénektől is. A gendersemleges gondolkodás sokféle nem létezéséről, illetve a genderek vég nélküli folytonosságáról beszél. Úgy látjuk, hogy ennek célja a két különböző nemre épülő nemi rendszer lerombolása. Sajnálatos, hogy világszerte milyen kritikátlanul támogatják ezt az ideológiát – néha a gyülekezetekben is.
 
Ez a könyv egy határozott állásfoglalás a házasság mellett, amelyet egy házaspár, Päivi és Niilo Räsänen keresztyén szemlélettel írt meg. A feleség, Päivi Räsänen orvos és tagja a finn parlamentnek. 2011 júniusa és 2015 májusa között ő volt Finnország belügyminisztere. A férj, Niilo Räsänen a teológia doktora, és a Finn Lutheránus Missziói Főiskola igazgatója. A könyv fejezetei kiscsoportos beszélgetésekhez is jól használhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155624636
Kiadó
Evangéliumi
Eredeti cím
Avioliitto - Mistä on kysymys?
Méretek
140 x 170 x 7 mm
Súly 0,090kg
Kötés Papír
Oldalszám 80
Nyelv magyar