Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Élet-átformáló szellemi erő Hat sikerkönyv egy kötetben - Derek Prince

Ár:
4.300 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DPM
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. május 12.
Menny.:db

Leírás

Ez a hat könyv ebben a kötetben hathatós segítséget nyújthat azokban a szükségekben, amire Isten már megoldást adott.
 
AZ ISTENI HELYCSERE: A teljes evangélium üzenete egy konkrét történelmi esemény körül forog: ez Jézus áldozati halála a kereszten. Ismerd meg Isten gondoskodását, aminek egyetlen mindenre elégséges alapja van minden ember számára: az a helycsere, amely a kereszten ment végbe.
 
HOGYAN JUTHATUNK ÁTOKBÓL ÁLDÁSBA: Az átkok és áldások nagyon valóságos dolgok. Derek Prince kutatása ebben a témában egyedülálló. Segít Neked felismerni az átkok eredetét, megérteni működésüket, és megtudhatod, hogyan tudsz megszabadulni tőlük, hogy Isten teljes áldását élvezhesd. Ez egy rövidebb, gyakorlati "gyorstalpaló" ebben a témában.
 
A SZENT SZELLEM TEBENNED: Ki ne kívánná a Szent Szellem személyét, hangját, erejét, szabadságát, örömét? Helyezd az Őt megillető helyre, és Isten bevezet Téged a személyes kapcsolat teljességébe az Ő Szent Szelleme által.
 
ISTEN ORVOSSÁGOS ÜVEGE (átdolgozott kiadás): Találd meg Isten receptjét a magad számára, halld meg az Ő útmutatásait, pontosan kövesd az Ő utasításait és tapasztald meg Isten Szavának mindenható erejét, hogy legyőzd a betegséget és egészségesen élhess!
 
SZELLEMI HADVISELÉS (átdolgozott kiadás): A keresztény élet egy tudatos hadviselés Sátán és az ő erejével szemben. Ismerd fel és éld át, hogy egy diadalmas hadsereg soraiban küzdhetsz ellene – testvéreiddel vállvetve, győzelemben a feltámadt Krisztus parancsnoksága alatt.
 
ÖNKÉPZŐ BIBLIAKURZUS (korszerűsített és bővített változat): Koncentrálj az igazságra! Az Ige felépít, megszabadít! Szánd oda magad fegyelmezetten! Tanuld meg, hogy kell tanulmányozni a Bibliát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789638974921
Kiadó
Derek Prince Ministries Magyarország
Eredeti cím
Life-Changing Spiritual Power
Méretek
149 x 230 x 27 mm
Súly 0,725kg
Kötés Papír
Oldalszám 516
Nyelv magyar